Welkom op de website van de Motorrun Doesburg!

Op zaterdag 3 juni 2023 staat de volgende Motorrun gepland. Aanmelden is weer mogelijk!

Over de Motorrun Doesburg

De Motorrun Doesburg is een jaarlijks evenement, waarbij zo’n 85 mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder op een motor (trike of zijspan) een tourrit maken door de Achterhoek en de Liemers. Het doel is, naast een enorm mooie dag voor de deelnemers, de integratie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen. De Motorrun Doesburg vindt altijd plaats op de eerste zaterdag in juni. In 2022 is de motorrun voor de 30e keer gehouden!

Het vertrek is vanaf scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren. Onderweg krijgen rijders en deelnemers op een mooie locatie een lunch aangeboden. De rit eindigt bij Rhederlaag in Giesbeek, met een barbecue voor deelnemers, rijders, begeleiders en andere vrijwilligers. Deelname aan de Motorrun Doesburg is gratis. Voor bekostiging van de motorrun zijn we afhankelijk van sponsoring en giften. Wilt u ons steunen met financiële of fysieke middelen? Neem dan een kijkje op onze pagina Fondsen & sponsoren. Een groot deel van ons budget wordt behaald middels de jaarlijkse sponsorloop op Scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren.

Goed om te weten is dat de organisatie op vrijwillige basis is en geen onkosten vergoed krijgt (behalve als dit het redelijke overstijgt). We hebben geen zakelijke printers, computers, telefoons enzovoort. We gebruiken onze persoonlijke eigendommen. Alles komt 100% ten goede aan de doelstelling.

Organisatie

De organisatie bestaat uit een vaste groep vrijwilligers die de organisatie op zich nemen. Dit zijn: Francis (voorzitter), Monique (secretaris), Paul (penningmeester en eindlocatie), Jan-Cees (route coördinator), Lidy (pauzelocatie), Suzan (start en organisatie Rhedens), Carla (inschrijvingen en indeling) en Bram (website). Daarnaast krijgen zij op de dag zelf hulp van heel wat vrijwilligers, zoals verkeersregelaars voor het begeleiden van de stoet, leerlingen van het Rhedens voor het smeren en uitserveren van broodjes en andere bekenden voor het opbouwen van de eindlocatie.

Komende run

Dit jaar staat de Motorrun gepland op zaterdag 3 juni. Hieronder kun je zien hoeveel dagen het nog duurt voor de Motorrun weer van start gaat.

 

 

0
Years
:
0
Months
:
0
Dagen
:
0
Hrs
:
0
Mins
:
0
Secs

 

 

Nagenieten van de Motorrun?

Benieuwd hoe een dag tijdens de Motorrun verloopt of wil je graag nagenieten? Hieronder een video van de dag met heel veel blije gezichten.

I.V.G. Motorrun 2022 from DoesburgTV on Vimeo.