Misschien interessant?

Ben je ook altijd aan het aftellen tot de Motorrun Doesburg? Kun je niet wachten op de dag dat je lekker op stap mag of dat je gezellige mensen kunt ontmoeten? Dan hebben we hieronder wellicht nog wat interessante links voor jou. Stuk voor stuk leuke organisaties, dus neem vooral even een kijkje op hun website.

De Special Social Club

De Special Social Club verlaagt drempels op het gebied van uitgaan, sport en cultuur, waardoor iedereen kan deelnemen. We organiseren inclusieve evenementen die toegankelijk zijn voor mensen met een beperking en integreren ons concept in het reguliere uitgaansleven. Ons doel is om mensen met elkaar te verbinden en het plezier te vergroten!

De Vreugdefabriek

De juiste muziek en entertainment vinden voor uw cliënten of bewoners is vaak een hele klus. Geen zin in de rompslomp en toch een geschikte show of activiteit organiseren? Wij helpen u graag met de organisatie van een gezellige middag of avond!

Samen met u kijken we wat aansluit op uw doelgroep. Wij bieden verschillende programma’s aan voor elk niveau en iedere leeftijd. Of het nu gaat om een huiskameroptreden of een groot evenement: met de muziek en entertainment van de Vreugdefabriek bent u zeker van een geslaagd feest!

ABC Date

Ben je op zoek naar vriendschap? Wil je graag een relatie? Of zoek je een maatje om bijvoorbeeld samen te sporten? Op ABCDate kun je veilig nieuwe mensen ontmoeten! ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder en met een verstandelijke beperking. Je kunt lid worden als de zorgorganisatie waar jij begeleiding van krijgt een licentie heeft bij ABCDate. Je begeleider kan jou bij ABCDate aanmelden.