Inschrijving geopend!!

We hebben de aanmeldformulieren op onze website weer opengezet. Zowel deelnemers als rijders kunnen zich aanmelden voor de motorrun die we dit jaar op zaterdag 4 juni organiseren. Let op: dit is de zaterdag van het Pinksterweekeinde.

We zijn heel blij dat we na twee jaar weer een Motorrun kunnen organiseren! Uiteraard is dit wel onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen met corona. We zullen ons natuurlijk houden aan de dan geldende coronamaatregelen. Hou hiervoor onze website in de gaten.

We hebben weer een prachtige route uitgezet van in totaal zo’n 120 km. Ook dit jaar vertrekken we ’s ochtends weer vanaf Scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren. Via een mooie rit door de Achterhoek en de Liemers, sluiten we de dag af op Rhederlaag in Giesbeek, natuurlijk met een hapje en een drankje. Nadere informatie ontvang je per mail enkele weken voor de Motorrun.

Het wordt dit jaar een speciale Motorrun. Niet alleen omdat we na twee coronajaren gelukkig weer een Motorrun kunnen organiseren, maar ook omdat we dit jaar de Motorrun voor de 30e keer organiseren. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!!

Meld je aan en informeer vooral ook anderen (deelnemers én rijders) dat ze zich kunnen aanmelden!

We kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien op 4 juni 2022.

 

Organisatie IVG Motorrun