Cheque Coöperatiefonds Rabobank Graafschap

Op dinsdag 18 april kregen we vanuit het Coöperatiefonds Rabobank een cheque van € 1.000,- Hiermee stimuleert Rabobank Graafschap projecten en initiatieven in de Achterhoek die het welzijn van de hele regio versterken. Deze bijdrage is zeer welkom om ook dit jaar weer een mooie Motorrun te kunnen organiseren. We zijn de Rabobank erg dankbaar voor dit mooie bedrag en uiteraard ook onze penningmeester Paul voor het indienen van de Motorrun als project. Op de foto staat Paul na de overhandiging van de cheque.

 

Hieronder het volledige persbericht van de Rabobank:

 

Rabobank Coöperatiefonds schenkt € 41.000,– aan lokale verenigingen en stichtingen

 

Rabobank Graafschap verblijdde onlangs 15 verenigingen met een bijdrage vanuit het Rabobank Coöperatiefonds. Het totaalbedrag van € 41.000,- komt ten goede aan lokale verenigingen uit Doesburg, ’s-Heerenberg, Varsseveld, Braamt, Stokkum, Doetinchem, Voorst, Beek, Stokkum, Azewijn en Ulft.

 

Uitreiking cheques

De feestelijke uitreiking van de cheques vond plaats op dinsdagmiddag 18 april.

Broederschap Sint Antoiniusgilde, Stichting Wensvakantie, Varssevelds Mannenkoor, Stichting Fietsmaatjes Montferland, Harmonie Volharding Stokkum, Stichting Dorpsraad Wehl, Stichting Stadsboerin Doetinchem, Openluchttheater Engbergen, Basisschool CBS De Haven, FCC de IJsselcrossers, Basisschool Het Rondeel, Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten Doesburg, K.W.J. Stokkum, Stichting Dorpshuis Azewijn en Stichting Achterhoek Spektakel namen een financiële bijdrage in ontvangst uit handen van Susan Bruinsma, directeur Coöperatieve Rabobank.

Over het Coöperatiefonds

Susan Bruinsma licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de gehele regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.”

 

Jouw project laten groeien met onze hulp

We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere leefomgeving. Voldoet jouw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen via  www.rabobank.nl/graafschap  De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van de ledenraad beoordeeld.