Fondsen, sponsoren en ‘vrienden van’

De Motorrun Doesburg kunnen we alleen maar organiseren dankzij de hulp van vele vrijwilligers en onderstaande organisaties die ons ondersteunen. 

Namens de organisatie BEDANKT!

 

Word vriend van de Motorrun Doesburg

Wilt u vriend worden van de Motorrun Doesburg? Dat kan middels een eenmalige of jaarlijkse donatie. Scan onderstaande QR-code of klik op dit betaalverzoek. U kunt zelf het gewenste bedrag invullen. Dank voor uw bijdrage namens deelnemers en rijders! Mocht u vragen hebben of op een andere manier willen bijdragen aan de Motorrun Doesburg, neem dan contact op via penningmeester@motorrundoesburg.nl

 

 

Sponsoren

Onze belangrijkste sponsoren zijn:

  • Scholengemeenschap Het Rhedens, en
  • Politie Gelderland Midden

 

Wij prijzen ons gelukkig met de Scholengemeenschap het Rhedens in Dieren. Dankzij deze samenwerking, hebben we een stevige basis gekregen zodat de deelnemers zorgeloos het hele jaar kunnen uitkijken naar de Motorrun, want ja, dat doen ze.

Namens de doelgroep bedanken wij de Verkeerspolitie Midden Gelderland want zonder hen kan de motorrun Doesburg niet plaatsvinden. Zij begeleiden de Motorrun.

Ook veel dank aan:

voor hun financiële ondersteuning van de Motorrun Doesburg. 

 

 

 

De gemeente Doesburg is sponsor van de Motorrun Doesburg en draagt bij aan het plezier en de saamhorigheid die het event tot stand brengt. 

Het Coöperatiefonds Rabobank Graafschap heeft ons ook een cheque overhandigd en stimuleert hiermee projecten en initiatieven in de Achterhoek die het welzijn van de hele regio versterken.

Het Pape-Fonds biedt ondersteuning aan personen in kwetsbare omstandigheden.

 

 

 

 

En daarnaast zijn er ook nog veel mensen die de Motorrun een warm hart toedragen middels een fysieke bijdrage gedurende dag of het leveren van diensten/middelen die deze dag mogelijk maken. Ook zonder hun ondersteuning zou de Motorrun Doesburg niet zo mooi zijn als het nu is:

 

En uiteraard willen wij alle anderen bedanken die een bijdrage hebben geleverd om deze dag tot een succes te maken!

 

T WEC; Werk educatie en creatief. Daar staan zij voor. Voor zichzelf binnen Philadelphia. En ook voor ons als Motorrun. Zij bieden ons 2 bussen + chauffeurs en ook mogen wij gebruik maken van de kantine ivm training ed voor de verkeersleiding. Een heel fijne samenwerking. Het beste uit elkaar!