Route op zaterdag 1 juni 2019

Zoals bijna elk jaar is het startpunt van de route bij Scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren (Doesburgsedijk 7, 6953 AK Dieren). Via een pauzelocatie vertrekt de stoet daarna naar Rhederlaag (Giesbeek) waar de afsluitende barbecue is. Zie ook de afbeelding onderaan deze pagina.

Ook dit jaar hebben we weer een leuke locatie en gaan we naar Speelboerderij De Neeth in Aalten. De Verkeerspolitie Midden Gelderland begeleidt de Motorrun van begin tot eind.

 

Route downloaden voor TomTom

De bestanden voor TomTom-navigatiesystemen zijn in ZIP-formaat. Voor gebruik dien je deze uit te pakken met Winzip of een vergelijkbaar programma.

Route heen en terug

Route downloaden voor Garmin

De bestanden voor Garmin-navigatiesystemen zijn in ZIP-formaat. Voor gebruik dien je deze uit te pakken met Winzip of een vergelijkbaar programma.

Route heen en terug

 

Route downloaden in PDF

Klik op een van onderstaande bestanden om de route te downloaden in pdf. 

Route heen in pdf

Route terug in pdf

Uitpakken ZIP-bestanden TomTom en Garmin

De bestanden voor de navigatiesystemen zijn in ZIP-formaat. Voor gebruik dien je deze uit te pakken met Winzip of een vergelijkbaar programma.

  1. Ga naar de map op je computer waar de gedownloade bestanden/mappen worden opgeslagen (meestal in de map Downloads).
  2. Klik op het gedownloade zip-bestand (IVG 2019 routerol TomTom) en sleep de map naar de gewenste plek op je computer.
  3. Om de map uit te pakken klik je met de rechtermuisknop op de map en klik daarna op Alles uitpakken. Volg daarna de aanwijzingen.