Uitstellen IVG-Motorrun 2020

Beste betrokkene bij de Motorrun Doesburg,

De eerste zaterdag in juni reserveren wij altijd voor de Motorrun Doesburg, wat een groot feest is voor deelnemers, rijders, vrijwilligers en organisatie.

Huidige situatie

Op dit moment verkeert iedereen in onzekere tijden, waarin samen vergaderen al tegen het advies in is. Dit maakt het voor de organisatie erg moeilijk om alles naar tevredenheid en op tijd klaar te krijgen. Daarnaast voelt het ook heel dubbel om nu met plezier aan iets te werken, terwijl veel mensen met “Corona-zorgen” zitten.

Besluit

Daarom hebben wij het besluit genomen om de IVG-Motorrun 2020 uit te stellen. Wij hopen dat in de loop van het jaar de situatie verbetert, zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om het in het najaar alsnog te organiseren. Eventueel met een aangepast programma.

30-jarig jubileum

Dit jaar zouden we het 30ste jaar van de Motorrun Doesburg vieren. Hoe en wanneer we het nu gaan doen weten we alleen nog niet, maar we gaan dit zeker samen met jullie doen!

Aanmeldingen

De aanmeldingen voor juni 2020 komen bij deze te vervallen. Voor de volgende (eventueel verplaatste) run, vragen wij jullie je weer opnieuw aan te melden. Wij proberen iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, maar houdt ook onze website www.motorrundoesburg.nl in de gaten.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze onzekere tijd!

Namens de organisatie IVG-Motorrun,

Francis van Buerink, Susan Verhoef, Carla Spronk, Lidy Kelderman, Harm Witjes, Paul Weustink, Jan-Cees Tiecken

Marga Bles

Voorzitter Stichting IVG