Plannen 2022

Zoals we al eerder hebben aangegeven, gaan wij ons best doen om op 4 juni 2022 weer een mooie motorrun te organiseren. Natuurlijk moet dat binnen de dan geldende regels en vanuit verstandige keuzes. Om dat zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben wij in januari al een eerste bijeenkomst gehad met de vaste organisatie van de motorrun.

Het was heel fijn om elkaar na lange tijd weer te spreken of juist met elkaar kennis te maken. We hebben namelijk twee nieuwe leden in ons midden: Bram en Monique (zie foto en omschrijving).

Ook namen wij op die dag afscheid van Harrie Niessink, die maar liefst ruim 25 jaar onze penningmeester is geweest. Harrie blijft gelukkig wel betrokken bij de motorrun en zal op de dag zelf ook aanwezig zijn.

In februari komen wij als organisatie weer bij elkaar. Dan gaan we afspreken HOE wij op 4 juni weer een geweldige motorrun kunnen organiseren. Hoewel het dit jaar 32 jaar geleden is dat de Motorrun voor het eerst is gereden, vieren we ook het jubileum van de 30e run (de edities van 2020 en 2021 konden vanwege corona helaas niet doorgaan). Wij hopen dan ook in 2022 weer een mooie tocht te rijden, mét extra aandacht voor de 30ste jubileumrit!

De aanmeldformulieren op de website hebben wat aanpassingen nodig. Bovendien stonden deze in verband met corona ‘op slot’. We zullen de formulieren in maart weer vrijgeven voor aanmelding.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en natuurlijk heel graag tot ziens op 4 juni 2022.

IVG team Motorrun