Stichting Jumbo Run Nederland is nog op zoek naar motor zijspanrijders en verkeersregelaars op de motor! 

Op zaterdag 22 juni wordt voor de 59e keer de Jumbo Run georganiseerd. Dit is een toertocht met zijspan motoren die jaarlijks wordt georganiseerd voor kinderen met een beperking. Zo’n 90 zijspan rijders bezorgen de deelnemers een onvergetelijke dag. De Jumbo Run start bij school de Toekomst/de Wegwijzer in Ede én bij school de Lichtenbeek in Arnhem waarna we vervolgens één grote colonne vormen om af te reizen naar  BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Motoragenten en een medisch team zijn onderdeel van de colonne. 

Tijdens het verblijf op het park zorgt de zijspan rijder voor de begeleiding van het kind. De organisatie zorgt voor een lunch in de vorm van friet, snack en drank Na een leuke middag vertrekken we gezamenlijk weer richting Ede en Arnhem waar de kinderen door de ouders worden opgehaald.  Voor alle deelnemers en verkeersregelaars wordt er vervolgens een maaltijd aangeboden. 

Deelname is gratis voor zowel deelnemers met de zijspan als verkeersregelaars. 

De Jumbo Run heeft nog plek voor zowel zijspan rijders als verkeersregelaars! Interesse om mee te doen? Kijk dan op de site van de Jumbo Run (www.jumborun.nl) en meld je aan door een email te sturen naar info@jumborun.nl.